fbpx

Het Yasmine & Rose traject

Ontketen jouw sensualiteit

Wat betekent voor ons ‘Sensualiteit’ ? 

Sensualiteit gaat over zelfliefde, zelfrespect, ontspanning, kracht en zelfvertrouwen. 

Er wordt nadruk gelegd op het verbinden van jouw 3 krachtcentra namelijk: baarmoeder, hart en hoofd: Jouw seksualiteit, jouw (zelf)liefde en jouw intelligentie.

Dit traject omvat sensual soul food zoals ademwerk, visualisatie, dans, overtuigingen transformeren, het maken van intuïtief en sensueel parfum, sensual movement, sensual touch en meer!

We maken alle zintuigen wakker, want die zijn essentieel om jouw sensualiteit en jouw vrouwelijk magnetisme aan te wakkeren. We gaan voor een meer mindful leven en dus minder stress (gegarandeerd).

‘Sensuality is art’

Wat mag je verwachten?

In dit traject gaan we aan de slag met alles wat je tegenhoudt om je sensuele zelf te zijn. Wij geloven dat sensualiteit een superkracht is, die we als vrouw inherent bezitten. Sensualiteit kan er voor iedereen anders uitzien en daarom gaan we ook aan de slag met welke vorm dit concept aanneemt voor jou. 

Sensueel leven is eigenlijk niet zo heel verschillend met mindful leven. We gaan meer naar het voelen toe, verbinden ons met onszelf en leven meer vanuit wie we binnenin écht zijn. We wakkeren de zintuigen aan en zakken diep in ons lijf.

Sensualiteit gaat over zelfliefde, zelfrespect en zelfvertrouwen en met deze 3 pijlers bouwden wij dit traject.

Denk aan het aanpakken van overtuigingen die je zelfvertrouwen in de weg staan, denk aan dans waar je lichaam blij van wordt, maar ook aan sensueel eten, ademwerk dat blokkades opruimt, technieken om zelfliefde te boosten, het aanwakkeren van je intuïtie en erop leren vertrouwen, het belichamen en vieren van jouw oerkracht en we sluiten het traject af met een hele sensuele viering! 

Vaak komen de dingen en mensen op je pad, die je op dat moment nodig hebt.. Yasmine & Rose was zo een van die dingen.  Ik heb het ervaren als een subtiel groeiproces, dat nog steeds aan de gang is. Het heeft me een veiliger gevoel gegeven om mezelf te mogen zijn. Het was een plek waar ik mezelf letterlijk en figuurlijk mocht en kon blootgeven in de nabijheid van andere mooie en oprechte vrouwen. Maar ook heb ik mezelf mogen vrijlaten aan mezelf, wat voor prachtige inzichten heeft gezorgd.

De oefeningen en opdrachten zijn voor ieder die deelneemt, klaar voor het proces waarin je zit op dat moment. De veiligheid, warmte en oprechtheid van de groep was wonderlijk.

Angélique, dank je wel om die inner spark van ‘krachtige vrouw zijn’  in alle zachtheid aan te steken.

J.M.

Waarom Yasmine & Rose?

Jasmijn en Roos zijn 2 van mijn favoriete bloemen. Beiden staan ze bekend om hun ondersteunende eigenschappen voor vrouwen. Zowel fysiek maar ook mentaal, emotioneel en energetisch. Beide bloemen, maar vooral Roos heeft een zeer hoge trillingsfrequentie die vergelijkbaar is met die van liefde en in dit geval zelfliefde.

De essentiële oliën van deze 2 plantmedicijnen brengen ons in ‘hogere sferen’ dankzij hun heerlijk parfum en helpen ons met het exploreren en het tot uiting brengen van onze sensualiteit als vrouw. Zo ondersteunt roos ons ook in het aanwakkeren van passie en ons hart te openen.

Jasmijn werkt als afrodisiacum en als je haar geur ruikt, begrijp je dat ook meteen. Beide bloemen hebben een positief effect op de productie van endorfines.

We laten beide bloemen ons ondersteunen en gidsen tijdens dit traject en dit op verschillende manieren.

Sensualiteit is iets waarbij ik me al heel mijn leven ongemakkelijk bij voel. Toen Angélique haar Yasmine & Rose traject lanceerde, voelde ik dan ook meteen dat het een kans was voor mij om hiermee aan de slag te gaan. Haar begeleiding was fantastisch. Zacht maar kordaat haalde ze me uit mijn comfortzone en reikte ze technieken en oefeningen aan die me dichter bij mezelf brachten. 

Doorheen de sessies ervaarde ik zelfliefde, zelfzorg en zelfvertrouwen wel degelijk de basis zijn van innerlijke sensualiteit – die dan naar buiten toe kan stralen. De mini boudoirshoot maakte het helemaal af. 

Bovendien was de groep vrouwen heerlijk! Op 7 weken werden we behoorlijk close en het vertrouwen onderling ondersteunde ons allemaal om laagjes af te pellen en onze vrouwelijke kracht neer te zetten. 

Dank je wel Angélique

N.D.J.

Wat je krijgt

 • 7 sessies in een kleine groep vrouwen van 2,5u

 • Een welkomstpakket met daarin een remedie van roos, een zakje kruiden van roos en jasmijn, een essentiële olie roller van roos en jasmijn en een notitie boekje

 • Een boost van je zelfvertrouwen en zelfliefde

 • Het herontdekken van jouw vrouwelijke energie

 • Een heerlijke en magische ‘sensual witch’ sessie

 • Sisterhood & verbinding
 • Emotional release 

 • Sensual movement & dance

 • transformatie van belemmerende overtuigingen

 • Vermindering van stress

 • Uit het hoofd en meer in het lichaam zijn

 • Een heleboel tools die je voor de rest van je leven kan gebruiken om je zelfliefde, zelfvertrouwen en sensualiteit verder te ontwikkelen

 • Uiteraard snacks en drank die jouw sensualiteit ook boosten
 • Last but not least, een heerlijke afsluiter van dit traject om jezelf te vieren: een individuele fotoshoot in boudoir stijl! 

Een fotoshoot in boudoir stijl

Voor sommigen misschien niet de eerste keer en voor anderen extreem spannend! 

Alles is welkom in deze safe space. 

Waarom doen we een fotoshoot? Net om uit die comfortzone te komen en om jouw prachtige lichaam te vieren! 

Je draagt tijdens deze shoot waar jij jezelf comfortabel en sensueel bij voelt, dit laten we dus helemaal aan jou over. Je bent overigens niet verplicht om de shoot te doen al raden we het aan.

Tijdens de laatste sessie is er tijd voor elke vrouw om aan bod te komen. De individuele shoot zal per vrouw ongeveer een 20 minuten duren. Nadien volgen enkele leuke kiekjes van onze sensual sisterhood ( de groep dus) .

De foto’s van de  groep komen enkel op sociale media mits toestemming van iedereen die erop staat. 

De Sensual Witch Sesh

Deze bijzondere sessie verdient toch wat extra uitleg want het is mijn eigen favoriete sessie!

Hier gaan we onze sensual magic laten spreken door het maken van onze eigen sensuele selfmassage oil én magische kruidenmengelingen

Geen zorgen als je nog geen kruidenkennis hebt. Ik begeleid je hierin en geef je ook een basis aan kennis over de oliën en kruiden mee.

We gaan dus aan de slag met kruiden, edelstenen en essentiële oliën. Heerlijk!

Tijdens de real live sessies is er altijd heerlijke thee en snacks voorzien.

Mijn avontuur met het Yasmine & Rose traject begon heel onverwacht. Ik was niet meteen op zoek naar zo’n ervaring, deze ervaring heeft mij letterlijk gevonden en hier ben ik enorm dankbaar voor! Elk moment van samenkomen zorgde voor een gevoel van thuiskomen. 

Angélique geeft je een warm en welkom gevoel. Ze wist me ook uit mijn comfortzone te halen, maar dan met een gevoel van ‘Yes, Let’s do this!’ 

Ze beseft ook heel goed dat we allemaal mens zijn met onze ups and downs en heeft een enorm vermogen daarin mee te leven en je volledig jezelf te laten zijn.

Alles wat ik meekreeg in dit traject kan ik ook meenmen in mijn dagelijkse leven. Zowel de wijze woorden als de oefeningen. Week per week heb ik steeds verandering gevoeld in mijn denken en zijn. Ik begon het traject met het idee om te veranderen om meer sensualiteit te ervaren maar tegen het einde besefte ik dat ik helemaal niets moest veranderen enkel mijn mindset over mezelf. We zijn allemaal mooi, ieders op haar eigen manier. En exact dit bracht me meer zelfliefde en zachtheid. Dit is volgens mij het meest waardevolle dat ik heb meegekregen van het traject.

Dank je wel Angélique om me mee te nemen in dit avontuur, het heeft me doen openbloeien.

D.D.

Praktische informatie

 • Dit traject bestaat uit 7 sessies in groep met telkens een specifiek thema van 2 a 3u

 • De groep bestaat uit max 10 vrouwen

 • Dit traject gaat gedeeltelijk online door en gedeeltelijk in real live in Antwerpen.

 • Deze 7 sessies bestaan uit 5 opeenvolgende donderdag avonden van 19.30u tot 21.30u (Er zit dus telkens een weekje tussen) en de eerste en laatste sessie op een zondag middag.

 • De prijs van dit traject inclusief fotoshoot bedraagt 399 euro. Je betaalt 100 euro bij jouw inschrijving en de overige 299 euro 3 weken voor aanvang van de eerste sessie.

Het traject gaat van start in Juni 2024. Meer informatie over de startdata volgt snel.

Dit traject is voor jou als: 

 • Je jezelf (terug) sensueel, sexy en aantrekkelijk wil voelen

 • Je jouw magnetisme ( ja ook om de juiste partner aan te trekken) wil activeren

 • Je beperkende overtuigingen rondom zelfvertrouwen wil transformeren

 • Je jouw zelfliefde een boost wil geven

 • Je meer wil verbinden met jouw vrouwelijke energie

 • Je meer mindful wil leven

 • Je minder stress wil ervaren en vrijer wil leven

 • Je jouw hart wil openen

 • Je jouw seksualiteit wil boosten

 • Je persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt

 • Je komaf wil maken met ‘negatieve selftalk’

Dit traject is NIET voor jou als: 

 

 • Je niet openstaat voor persoonlijke ontwikkeling

 • Je jezelf niet vrij en sensueel wil voelen

 • Je geen interesse hebt in groei

 • Je jouw beperkende overtuigingen wil laten voor wat ze zijn

Vul het formulier hieronder in om je in te schrijven of je vraag te stellen

12 + 6 =