fbpx

De Magic Guide:

jouw gids naar een

leven vol magie

Wij beschouwen het als onze missie om de wereld elke dag een beetje mooier te maken.
We kennen de schaduwzijde van het leven maar al te goed en net de uitdagingen zijn voor ons de stimulans geweest om op zoek te gaan naar hoe we de magie van het leven bij onszelf konden terugvinden.

Tijdens de reis die we maakten, verzamelden we heel wat tools die ons blijvend ondersteunen en die mee verdiepen en transformeren.

Dat is wijsheid die we willen delen en heel veel ervan hebben we in deze uitgebreide gids gestoken. Volg je hart, begin je eigen reis en laat deze Magic Guide je richting geven in je persoonlijke groeiproces.

De Magic Guide is een complete gids die je ondersteunt in jouw proces naar zelfliefde, geluk, rust en balans. Hij wijst je de richting naar je innerlijke wijsheid en helpt je jouw eigen kompas weer te kalibreren. 

De Magic Guide is een gids van 200+ pagina’s in A5 formaat, dus ook handig om mee te nemen. Geniet nu van een mooie korting met de code ‘BLOOMDEAL15’!

Magic Guide

 Jouw Gids naar een leven vol magie

VANDAAG IS ALTIJD HET JUISTE MOMENT

Bestel hier jouw gesigneerd exemplaar.

Auteurs: Angélique Windey & Nathalie De Jongh | Prijs: € 39 [€ 49] | ISBN 9789 4647 556333  

Om te genieten van de korting gebruik je tijdens het afrekenen de code ‘BLOOMDEAL15’.

Geef je de Guide cadeau aan iemand anders?

Geef ons de naam en de eventuele boodschap door en we maken er met plezier een mooi cadeau van.

 

‘Don’t wait for magic to come to you, create magic’

Met onze Magic Guide,
jouw gids naar een leven vol magie.

Wat vind je in de Magic Guide?

1. Planner for Personal Growth
Planner met magische affirmaties en oefeningen die jouw persoonlijke ontwikkeling een boost geven.

2. Season’s guide
Gids in het ritme van de seizoenen met helende verhalen, rituelen en kruidenmelanges.

3. Moon journal
Journal die jou begeleidt in het maken van je eigen maanrituelen, met info over bijpassende essentiële oliën en edelstenen.

4. Dream journal
Journal die je uitnodigt om het mysterie van je dromen te ontrafelen.

5. Magic Notes
Mooie lege pagina’s om je eigen magie verder woorden te geven.

6. Prachtige illustraties
In het boek zijn illustraties verwerkt die speciaal voor deze Magic Guide zijn gemaakt door kunstenares Elke Onzea. In deze illustraties zit veel liefde en magie en dat is voelbaar. Ze zorgen ervoor dat de Magic Guide een echt kunstwerk is geworden.

De Magic Guide is voor jou wanneer je:

N
Kiest voor zelfliefde en jezelf hierin wil verdiepen
N
Jezelf dieper wil verbinden met je innerlijke wijsheid
N
Je naar een volgende fase wil in jouw persoonlijke groei en jouw proces een boost wil geven
N
Je openstaat voor het idee dat jij, en enkel jij, de kracht én alle ingrediënten al bezit om een magisch leven te creëren
N
Gewoon geïnteresseerd bent in spiritualiteit en innerlijke groei
N
Meer magie wil uitnodigen in je leven en vooral wil leren dit zelf te cultiveren. Alle magie is namelijk al aanwezig IN jou 😉
N
Je eigen intuïtie, zelfvertrouwen en (energetische) gezondheid wil bevorderen
N
Jouw leven en jouw geluk in eigen handen wil nemen
N
Voelt dat jouw energetische balans even niet is wat het zou moeten zijn

Sprookje ‘Vind de magie in het nu’

In de Magic Guide vind je vier sprookjes, voor elk seizoen één. Het Zomersprookje ‘Vind de magie in het nu’ kan je exclusief lezen op de website van Bloom.

Lees hier het eerste stukje en klik door om het volledige sprookje te ontdekken!

Warrige droombeelden verstoorden de slaap van de vrouw. Ze gleed telkens even weg en schoot dan wakker omdat de dromen de rust uit de kamer verdreven. Ze had het benauwd, alsof er iets op haar borst drukte.

Het donkerste uur van de nacht passeerde en ze gaf het op. De vrouw stond op en trok een losse jurk en schoenen aan. Ze wandelde naar buiten en nam het pad richting haar geheime plekje aan de rand van het meer. De maan stond vol aan de hemel en strooide over de bomen een witte gloed, die daarna langzaam door het bladerdek naar beneden zakte.

De geheime plek was al jaren haar toevluchtsoord. Ze keek er naar het water dat tegen de oevers aan beukte en naar de vogels die nesten bouwden in het riet. Ze verzamelde stenen en schelpen die ze vond in het donkere zand van het strandje dat niemand wist zijn. Vannacht zag ze daar allemaal weinig van, maar nu was ze hier met een andere reden.

Ze zocht antwoorden op een vraag die haar al eeuwen bezighield. Hoe zag het leven van haar ziel eruit, buiten dit leven? Doorheen de jaren had ze verhalen verzameld van over de hele wereld en ze begon zich stilaan een beeld te vormen van de onmetelijkheid van haar bestaan.

Toch bleef de kern ongrijpbaar. Hoe hard ze ook haar best deed, het mysterie van haar oorsprong en de onbeantwoorde waarom bleven haar uitdagen en ontwijken. Daarom zocht ze hulp. De vrouw klom op de rots die half in het water lag en ging in het maanlicht zitten.

Lees verder op www.bloom.be.

Hoe definiëren wij ‘Magie’ ?

Het leven definiëren we als het allesomvattende en eeuwige bestaan van onze ziel en de persoonlijke en collectieve groei die daarmee is verbonden.

Magie definiëren wij als de ongrijpbare betovering van het eindeloze universum die liefde en wijsheid doet belanden op de juiste plek, op het juiste moment, in het hart dat er rijp voor is.

Wanneer deze twee samenkomen ben je helemaal verbonden met jezelf, de bron, anderen en vooral met jouw innerlijke wijsheid en intuïtie die je eigen unieke kompas zijn.

Er ontstaat dan puur geluk, balans, innerlijke rust en vrede. Je hebt toegang tot de collectieve bibliotheek van wijsheid, liefde en heling. 

De magische momenten zijn niet afhankelijk van bepaalde omstandigheden of van gebeurtenissen, maar komen volledig van binnenuit. Dat wil zeggen dat we het ontstaan ervan zelf in de hand hebben.

Er komt veel persoonlijk werk, zelfreflectie en zelfliefde aan te pas om deze magie te doen ontstaan en te vermeerderen. Het is bovendien de weg ernaartoe, en niet het einddoel, waarin de magie ligt verscholen. 

Wat zeggen onze lezeressen

“Wat was ik blij toen ik De Magic Guide eindelijk in handen kreeg! Hij is nog mooier en waardevoller dan ik mij had kunnen inbeelden.

Het plaatje klopt: de teksten sluiten heel mooi aan bij de tekeningen en elk detail is tot in de puntjes uitgewerkt.

Het fijne aan de Magic Guide is dat je hem kan je gebruiken volgens je eigen noden: alles is aanwezig! Je kan jezelf volledig overlaten aan je intuïtie. Zo belandde ik zelf puur intuïtief bij de maankalender, meer achteraan in het boek. Achteraf gezien bleek dat exact te zijn wat ik nodig had op dat moment.

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar de magie in het leven!

Ann

Lezeres

Nathalie en Angélique bundelden hun krachten en kennis en dit prachtige boek is daar het schitterende resultaat van. Het is een handige leidraad geworden om van elke dag een magisch moment te maken. Ze geven je praktische tips om je persoonlijke groei een boost te geven.

De waardevolle info is verpakt in een mooi vormgegeven boek, met een handige en logische opbouw en wonderlijke illustraties. Een must have voor iedereen die magie in elke dag en elk seizoen wil voelen!”

Annick

Lezeres

“De Magic Guide die Nathalie en Angélique hebben uitgebracht, is een prachtig werkboek, zowel lay-out als inhoud!

Het is een plezier om door dit mooie boek te bladeren. De harde kaft en ringband maken het gemakkelijk om het boek goed te hanteren. De mooie illustraties zorgen telkens weer voor verwondering.

De thema’s in het boek laten mij alvast zin krijgen om aan de slag te gaan, om dieper te duiken en verder op ontdekking te gaan.”

Daisy

Lezeres

 “Ken je dat gevoel, dat je even vastzit in het leven? Ook al vind je tegenwoordig heel veel info over het vergroten van je zelfliefde, persoonlijke groei en spiritualiteit. En toch vind je niet de juiste essentie die je nodig hebt?

Ik nam mijn tijd en energie voor creatieve doeboeken en boeken over onder andere meditatie en yoga. Maar na een tijdje bleef ik vastzitten in hetzelfde patroon. Overal en nergens zijn.

Toen ontstond de Magic Guide van Angelique en Nathalie. Hen ken ik van vorig jaar. Ik nam voor de eerste keer deel aan hun vrouwencirkel en die was adembenemend, magisch en waardevol. Maanden nadien voelde ik de energie die daar ontstond nog steeds. Mijn kijk op het leven is daardoor duidelijk veranderd. Hun Magic Guide was voor mij dan ook iets om naar uit te kijken.

Alleen was er dat stemmetje in mezelf (blijkt de naam angst te hebben), dat me telkens weer bewust de vraag stelde: ‘Is dit echt wat je nodig hebt? Een zoveelste boek over zelfliefde, zelfontplooiing en spiritualiteit?’ Ik legde mijn twijfels voor aan Nathalie en kreeg een antwoord dat me over de streep trok.

De reden waarom ik dit boek zou kopen is net om de spirituele reis binnenin mezelf te voelen, te ervaren en te leiden. 
Een gids die ik gebruik hoe ik het wil. Een die je niet vastzet in to-do’s binnen de week, maand of jaar. Die geen vaste structuur kent die je niet mag/kan doorbreken.

Een gids die het leven omvat in elke vorm.

Ik bestelde een exemplaar nog voor de boeklancering en had er nog geen seconde spijt van. Het boek is even magisch als hun vrouwencirkels.

Ik herinnerde me de woorden van Nathalie: ‘Je kan het boek openslaan op een willekeurige pagina en dan zal dit je vertellen of tonen wat je op dat moment nodig hebt.’ Ik deed dit en de pagina die tevoorschijn kwam was gevuld met een mooie tekening waarop de generatie des levens verbeeld staat. Grootouder (uiterst links – dezelfde positie waar het later je hart binnengaat) – ouder – kind – kleinkind.

De manier waarop de oude vrouw opkijkt naar het kind bracht mij heel veel erkenning. Mijn meme verloor ik onverwachts op een totaal ongeschikt moment. Ik had altijd het gevoel dat ze na haar dood dicht bij mij aanwezig was. Nu weet ik het zeker, ze is het nog steeds. Dit boek bracht mij een antwoord. Ik ben ervan overtuigd dat het me nog zoveel meer zal brengen dan dat.

Ik ben gestart met de affirmaties. Deze brengen nu al een frisse wind door mijn gedachtegang en uitstraling. Ik voel me verlicht. Het boek staat nu op een plaats in huis waar ik altijd dichtbij aanwezig ben. Elke dag maak ik vijf minuten tijd om een affirmatie-oefening te lezen, voelen, uitproberen en ervaren. Ik leer bij … Dankzij de Magic Guide, maar ook door mezelf.

Deze gids brengt je inzicht in jezelf, in je eigen sterktes en leert je omgaan met onzekerheid en angst. Dat is iets wat in deze tijd elke persoon hier op aarde nodig heeft. Meer magie, meer licht en vooral meer zelfliefde.

Dank jullie wel Angélique en Nathalie voor jullie magische woordenstroom.

Steffie

Lezeres

Breng de magie weer terug in je leven en laat de Magic Guide je hierbij ondersteunen

De Magic Guide is een complete gids boordevol moderne magie, gegoten in een luchtig jasje.