fbpx

Magic Moment

Dagretraites & vrouwencirkels in Wuustwezel (Antwerpen)

Magic Moments

Nog heel even geduld …

We maken de data voor de zomer- en herfsteditie bekend in de tweede week van april 2024.

Een Magic Moment is een magisch moment voor jezelf, waarin je terug verbindt met je eigen magie en de magie van het leven.

De Magic Moment is een terugkerende vrouwencirkel. Elk seizoen wordt er slechts één Magic Moment georganiseerd. We kiezen voor thema’s die we uitdiepen volgens de expertise die we zelf in huis hebben. Soms nodigen we ook een extra space holder uit, het hangt er vanaf met welk thema we aan de slag gaan.

De Magic Moments zijn dan ook verdiepende en inspirerende momenten, of het nu volledige dagen zijn, middagen of avonden. Verbinding en gelijkgestemdheid staan centraal, thuiskomen is wat we doen bij elkaar.

Magic Moment Summer staat in het teken van het thema sensualiteit. Daar hoort voor ons zelfliefde bij, zelfvertrouwen en verbonden zijn met je innerlijke vuur. Guess what we are going to do?

Magic Moment Autumn wordt onze eerste gemengde cirkel. We gaan het hebben over het leven van de ziel en het mysterie van ons oneindige leven. Hoe ziet het leven eruit als ons lichaam sterft? Waar gaan we naartoe, of beter, waar komen we vandaan? Verwacht je aan een magisch ritueel en bijzondere momenten: there’s so much more out there.

Get to know us

 Laat je gegevens achter en wees als eerste op de hoogte bij het openen van de inschrijvingen + geniet van je cadeautje: een heerlijke visualisatie om je energieveld te zuiveren en helen.

Wat is een Magic Moment?

 

Een Magic Moment is een dagretraite en een magische combinatie tussen een vrouwencirkel, een workshop en coaching die vier keer per jaar wordt georganiseerd: elk seizoen krijgt een eigen Magic Moment.

De dagretraites & vrouwencirkels gaan door in Wuustwezel (Antwerpen).

Het ritme van de seizoenen inspireert om elke cirkel een bijzondere invulling te geven die gelijkloopt met onze innerlijke kompas en elke cirkel is dan ook een uitnodiging om thuis te komen bij jezelf.

Ademwerk, body awareness, werken met essentiële oliën, een helend verhaal, innerlijke reizen en een ritueel zijn, naast heel wat andere dingen, vaste elementen waarmee gewerkt wordt in onze vrouwencirkels.

Ook kruiden en hun wijsheid krijgen bijzondere aandacht. Er wordt steeds een unieke melange samengesteld in de energie van het seizoen waarna we je laten kennismaken met de medicinale kracht, maar ook de magische kracht ervan.

Een Magic Moments dagretraite & vrouwencirkel biedt je tools om je weer te verbinden met jezelf en de oeroude wijsheid die binnenin jou verborgen ligt, wachtend om ontdekt te worden. Deze wijsheid, op haar beurt, wijst jou de weg naar innerlijke rust, zelfliefde, balans en geluk. Het hoofd en onze mind komt meer op de achtergrond en ons hart gaat samen met de ziel de leiding nemen.

Meestal gaan de dagretraites & vrouwencirkels door in onze tipi in Wuustwezel (Antwerpen), middenin de natuur. Is het winter en te koud? Dan zoeken we een andere locatie.

Op Facebook &  Instagram delen we er alles over, dus we nodigen je graag uit om ons daar te volgen. 

 

Magic Moments • Vrouwencirkels

Let’s bring back the magic!

Wat kan een Magic Moment voor jou betekenen?

N

Jezelf graag zien blijft een opdracht en je zoekt tools die je hierin kunnen bijstaan.

N
Je hebt een droom en/of een doel en je wil jezelf de kans geven om je droom/doel ten volle te verankeren in je heden en toekomst.
N
Je staat op een kruispunt in je leven en je zoekt wijsheid, moed en daadkracht om je te ondersteunen.
N
Je bent bewust bezig met je persoonlijke groeiproces en je zoekt een waardevolle aanvulling op je eigen innerlijk werk.
N
Je verlangt naar verbinding met gelijkgestemden.