fbpx

Tarot Reading

Tarot Reading

Jij bent wie je bent.

Je bent geboren in een bepaald gezin, op een bepaalde plek en in een bepaalde tijd. Die factoren bepalen voor een groot stuk hoe je in het leven staat en hoe je op situaties reageert. Daar kan je, als je wil, verandering in brengen.

Vooraleer die verandering kan plaatsvinden, is het belangrijk dat je accepteert dat alles was zoals het was en dat je leven liep zoals het is gelopen. Kan je aanvaarden dat er verdriet was, boosheid, schuld, schaamte, eenzaamheid of onbegrip?

Inzicht krijgen in situaties en in jezelf kan je op weg helpen. Inzicht verduidelijkt, bevestigt en moedigt aan. Tarot kan daarin iets bijzonder betekenen.

Tarot is een oude, mystieke wijsheid die je helpt om je verleden, heden en toekomst te begrijpen. Het leven is een cyclus en in die cyclus zijn er steeds weerkerende collectieve paden en kruispunten. Tarot geeft aan, door middel van picturale weerspiegeling, waar jij je in je cyclus bevindt.

Als je de kaarten raadpleegt, synchroniseren ze zich met je psychische staat en wordt er een blauwdruk gevormd. De universele wetten van trilling en energie zorgen ervoor dat de kaart die je uit het deck haalt, correspondeert met de vraag die je stelt en met de plek van de kaart in de legging.

Je kan bij mij terecht voor een mini kaartlegging of een uitgebreide legging.

We bepalen altijd samen de vraagstelling en gaan op zoek naar de essentie van wie je op dit moment bent en wat je nodig hebt. Contacteer me via WhatsApp om af te spreken.

Reviews

 

Hanne (2024): ‘Forget everything you thought about Tarot. Nathalie brings it fresh, very down to earth, with sharp insight and practical tools for life. Loved her style.’

Kurt (2024): ‘Bedankt voor de mooie reading. Raar dat je dingen uit die kaarten kan halen die echt spot on zijn. Geen verdoken boodschappen, gewoon zoals de kaarten komen, breng je het verhaal. Zoveel kracht dat ik gekregen heb door deze ontmoeting. De extra’s geven het net die speciale dimensie.’

Mini Tarot Reading

Twee kaarten, twee vragen. Jij legt me uit waar je ondersteuning in zoekt, we bepalen samen de twee vragen. Via spraak- en tekstberichtjes in WhatsApp.

Prijs: 25 euro (via betaallink)

Ik werk intussen zo’n twintig jaar met het klassieke Rider Waite deck. In 2018 volgde ik een diepgaande opleiding over Tarot en het Rider Waite deck van De Herstelde Orde bij Danker de Rijke, oprichter van myFloow.

Ik hou van het werken met dit bijzondere Rider Waite deck omdat de symboliek op deze kaarten erg uitgebreid is. Het deck bundelt elementen uit de alchemie, psychologie, astrologie, oosterse filosofie, numerologie, kabbala, christelijke mystiek en andere esoterische tradities.

Elke legging vertelt zo een heel verhaal – jouw verhaal.

De Herstelde Orde heeft bovendien nog iets anders te bieden: het deck bestaat niet uit 78 kaarten, maar 80. Twee kaarten, De Intuïtie en De Waarheid, werden lang verborgen door het Vaticaan – omdat er zo’n kracht in deze archetypen zit. Enkele decennia geleden kwam deze wijsheid toch boven drijven en nu liggen de kaarten opnieuw op hun plek in de cyclus. Valt De Intuïtie of De Waarheid in jouw legging? Wees er dan zeker van dat het Universum een belangrijke boodschap voor je heeft.

Uitgebreide Tarot Reading

De uitgebreide legging gaat door bij mij thuis (Essen, tegen Nederlandse grens) en duurt anderhalf uur. Door middel van een verkennend gesprek bepalen we samen de vraagstelling.

De legging breidt zich uit tot we tot de essentie komen en tot helder wordt met welk actieplan je aan de slag kan. We formuleren ook enkele persoonlijke affirmaties waarmee je kan starten.

 We ondersteunen dit proces met essentiële oliën en maken een gepersonaliseerde roller die je mee naar huis neemt. De roller en de affirmaties ondersteunen je om met je actieplan bezig te zijn.

Prijs: 75 euro (via QR-code of betaallink)