Home pagina

Magic Moments

Let's bring back the magic!

Let's bring back the magic

Dat is het motto van Magic Moments, onze bijzondere samenwerking. Wij zijn Angélique & Nathalie, partners in magic sinds 2021. Wij coachen en ondersteunen persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. In Magic Moments krijgt dat een unieke en onweerstaanbare vorm.

Elk seizoen organiseren wij een vrouwencirkel: de Magic Moment.

Het ritme van de seizoenen inspireert om elke cirkel een invulling te geven die gelijkloopt met ons innerlijke kompas en elke cirkel is dan ook een uitnodiging om thuis te komen bij jezelf. Ademwerk, body awareness, essentiële oliën, een helend verhaal en een ritueel zijn, naast heel wat andere dingen, vaste elementen waarmee we werken.

Voor individuele sessies, een-op-eenceremonies, kan je ook bij ons terecht: de Magic Journeys. Want op bepaalde momenten in je leven kan zo’n magische reis net datgene zijn wat je nodig hebt.


Magie is reëel gemaakt verlangen
- Deborah Harkness


Magic Offerings

Mobirise Website Builder
Magic Moments
Vrouwencirkel

Unieke vrouwencirkel en workshop. Let's bring back the magic! 

Mobirise Website Builder
Magic Journey
Een-op-eenceremonie

Een ritueel dat jouw transformatie en heling ondersteunt.

Mobirise Website Builder
Magic Gift
Gratis download

Een magisch voorproefje: luister nu naar dit helende verhaal.

Mobirise Website Builder
Magic Planner
Gids voor een leven vol magie

COMING SOON

Get to know us!

Angélique is holistisch psychotherapeut, hypnotherapeut en natuurgeneeskundige. Ze geeft fysieke, emotionele en energetische ondersteuning in de vorm van kruiden, andere natuurlijke medicijnen, essentiële oliën, ademwerk, hypnotherapie, coaching met paarden en helingstechnieken zoals Reiki en aura- & chakraheling.

Nathalie is schrijfster en vertelster. Ze ontwerpt en begeleidt (huwelijks)rituelen en schrijft persoonlijke sprookjes en brieven die belangrijke momenten betekenis geven. Op die manier worden transformatie en heling ondersteund. In haar individuele begeleidingen werkt ze met Tarot, Reiki en essentiële oliën.


Don't wait for magic to come to you,
create magic

- Angélique & Nathalie


Mobirise Website Builder

Magic means ... 

Magie gaat niet enkel over elfjes en sprookjes. Magie kan ook heel rauw zijn, heel aards en gegrond. Magie is onze essentie, onze ziel. Het betekent voor ons het leven zelf en in verbinding leven met jezelf.

Mensen zijn vaak hun magie en die van het leven verloren. Opnieuw verbinding maken met deze magie zorgt ervoor dat het leven er gaat uitzien zoals het werkelijk hoort. Dat is wat we willen bereiken met Magic Moments.

We willen mensen helpen om deze verbinding te herstellen, dan gebeurt heling en transformatie vanzelf.

Het leven wordt vaak serieus genomen. Het voelt ook vaak heel erg serieus omdat we IN het verhaal van ons leven zitten. Want dat is wat het is, een verhaal.

Als je gelooft en vertrouwt in jezelf en het leven weet je dat je er nooit alleen voor staat. Dan ben je verbonden met wat wij 'de magie' noemen en ben je weer de creator van je eigen verhaal.

Een verhaal waarin jou de mogelijkheid wordt geboden om te groeien, te ontdekken, te experimenteren en te ondernemen.

Belangrijk is dat we de luchtigheid van het leven niet verliezen, dat is onderdeel van de magie. 

What our magic clients say

Mobirise Website Builder

Magic Moments. Dat is op de pauzeknop drukken, om even stil te staan en tijd voor jezelf te nemen. De warme ontvangst en de prachtige locatie brengen je meteen tot rust. Eens je de geurige ruimte binnenkomt met het prachtige altaar, voel je dat er magie in de lucht hangt. Er is ruimte om veilig te delen, je hart te openen en in alle puurheid te zijn. De verbondenheid die ontstaat met je cirkelzusters is onschatbaar. De expertise van Angélique en Nathalie staat buiten kijf. Ze gidsen je vakkundig langs heerlijke geuren van essentiële oliën en de prachtigste meditaties en rituelen. Kwaliteit staat duidelijk voorop, ook in de producten die ze gebruiken. Op het einde van de avond stap je opgeladen en dankbaar buiten, in je eigen wolkje van magie.

Izabella
Deelneemster
Mobirise Website Builder

Begin november 2021 nam ik deel aan de eerste Magic Moments vrouwencirkel van Nathalie en Angélique. Ik keek er enorm naar uit om dit samen met een vriendin te mogen beleven. De ontvangst was zeer hartelijk en warm. Ik voelde me er onmiddellijk zeer welkom en veilig. Het thema was loslaten, toch wel heftig vind ik, maar Nathalie en Angélique hebben met hun programma een mooie, zachte manier gevonden om stapje voor stapje los te laten. Ik genoot van het mooie verhaal, de geuren, het dansen en de warmte van het vuur. Ik voelde me echt vrouw tussen de andere cirkelvrouwen. En ik vind het prachtig hoe Nathalie en Angélique  een veilige verbinding tot stand brachten. Zo mooi. Echt een magische avond. Bedankt lieve vrouwen, en heel mooi gedaan, lieve Nathalie en Angélique

Lieve
Deelneemster
Mobirise Website Builder

Voor iemand die niet in het alternatieve of spirituele wereldje leeft of zit, hebben Angélique en Nathalie me volledig meegekregen tijdens ELKE activiteit en me zelfs kunnen overtuigen van de helende ontspannende kracht van Magic Moments. Ik heb zelf kunnen ondervinden wat het teweeg kan brengen en ik wil meer. Ik ben volledig tot rust en vol nieuwe ervaringen terug naar huis gekeerd. Ik raad het iedereen aan om dit eens te doen want het verruimd je denkwijze, wereldvisie en manier van leven. 

Steffi
Deelneemster
What we believe

Ons aardse leven is magisch. Onze vrije wil en onze immense creatiekracht op fysiek niveau zijn twee elementen waar we als mens mee leren werken. Door deze vaardigheden te verfijnen, groeien we ook als ziel.

Het leven buiten dit leven is oneindig. Wij geloven dat er een bron van kracht is, een soort oerenergie, en dat we allen een vonk van deze levensenergie hebben meegekregen toen onze ziel werd geboren. Als we dan als mens worden geboren, huist die vonk in ons energetische lichaam. Die vonk is onze gemene deler en onze rechtstreekse verbinding met ‘het collectief’. In dit collectief zitten alle wijsheid en kennis opgeslagen, alsook de rijke symboliek die de mensheid richting geeft in het zoeken naar zingeving. Er zijn oneindig veel manieren om contact te maken met deze bijzondere oerenergie. Net zoveel manieren als er mensen zijn! Vroeger werd veel bepaald door cultuur en samenleving, vandaag verzamelen we wijsheden en inzichten van over de hele wereld en gebruik je wat voor jou goed voelt. Eclectisch? Jawel, the power of today.

Wij geloven in reïncarnatie. Het leven dat we nu leiden, is slechts één leven in een reeks die misschien duizenden jaren – of meer, wie weet – omspant. Wij geloven in jonge en oude zielen. Je kiest ervoor om een bepaald parcours af te leggen, maar we zijn er tegelijk ook zeker van dat je vrije wil je kan doen afwijken van dat parcours.

Contact maken met andere energieën en zielen is heel normaal en natuurlijk. Zodra je voorbij je eigen fysieke grenzen kan kijken en voelen, begint de magie pas echt. Wij leggen contact op verschillende manieren. Soms sturen we gewoon de vraag uit, soms komt er een kaartendeck aan te pas en soms hoort er een heel ritueel bij.

Achter elk geheim dat ontrafeld wordt, ligt een nog groter geheim. De wetenschap van vandaag maakt veel wonderen ‘bevattelijk’ (denk maar aan hoe snel kwantumfysica evolueert) en hoe meer er elk jaar ontdekt wordt, hoe duidelijker het is dat we het meeste nog niet weten. En dat is helemaal oké, want de mens is niet gemaakt om het mysterie helemaal te begrijpen.

Magic Articles

Lees ons laatste artikel in Bloom
Mobirise Website Builder
Boost je eigen licht
Nathalie De Jongh & Angélique Windey 

 Read more..

Follow Us

Volg ons op onze socials en blijf op de hoogte van de magie!  

© Copyright 2022 Magic Moments. All Rights Reserved.

Built with Mobirise ‌

Free Offline Site Builder